ПОСТСРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

ЗА ТВОJАТА ИДНИНА

Завршна конференција на ИПА Проектот „Поддршка на модернизацијата на системот за постсредно образование”

04/12/2017

Завршна конференција на ИПА Проектот „Поддршка на модернизацијата на системот за постсредно образование”

Министерот за образование и наука, г-дин Пиштар Лутфиу , денес учествуваше на завршниот настан за ИПА Проектот „Поддршка на модернизацијата на системот за постсредно образование”.

„Афирмирањето на Continue reading

Continue reading...